ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟΥ!

ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ!

Οι πύλες του Ολυμπιακού μας Μουσείου άνοιξαν, σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτώντας την έναρξη των πιο διασκεδαστικών εργαστηρίων της πόλης!!! Η επιστροφή στην απαιτητική καθημερινότητα, τα θρανία, τη μελέτη και τις υποχρεώσεις, είναι πλέον πραγματικότητα και για το λόγο αυτό, ανανεώσαμε το ραντεβού με τους μικρούς μας φίλους, προκειμένου κάθε Σάββατο να τους προσφέρουμε τις απαραίτητες νότες ξεγνοιασιάς, δημιουργίας και πειραματισμού!!!

Στο Εργαστήριο Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής, η διάθεση ξεχείλιζε, οι πάγκοι πλημύρισαν με υλικά, αρώματα ξεχύθηκαν και τα παιδικά χεράκια εκτέλεσαν την πρώτη συνταγή, για τη φετινή σεζόν. Παλιοί και νέοι εκκολαπτόμενοι σεφ, βάλανε σκούφους και ποδιές και ανακάλυψαν τα μυστικά που τους επιφύλασσαν οι συνταγές της ημέρας. Μια δραστήρια ημέρα, προϋποθέτει ένα καλό πρωινό και έτσι όλοι μαζί, με φαντασία και ενθουσιασμό, κατασκευάσαμε τα δικά μας πρωινά γεύματα! Και ενώ οι γαστρονομικοί πειραματισμοί εξελίσσονταν, οι μικροί εξερευνητές του Εργαστηρίου Ολυμπιακής Παιδείας πήραν τους φακούς τους και "ξέθαψαν" ιστορίες κρυμμένες στα εκθέματα των Ολυμπιακών Αγώνων, της μόνιμης έκθεσης του Μουσείου. Παράλληλα και αφού περιηγήθηκαν στον κόσμο των αθλημάτων και γνώρισαν τους αθλητικούς εξοπλισμούς, μεταμορφώθηκαν σε αθλητές του στίβου, δοκιμάζοντας τις επιδόσεις τους και κατακτώντας το δικό τους μετάλλιο! 

Η συνέχεια θα δοθεί την Δευτέρα 2 και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, με τα δύο νέα εργαστήρια ενηλίκων του Μουσείου!!

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 

Για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, κάθε Σάββατο 10:00-12:00

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Για παιδιά ηλικίας 7-10 ετών, κάθε Σάββατο 12:30-14:30

ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΔΑΣ 

Για ενήλικες, κάθε Δευτέρα 18:30-20:00

"ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΝΑ … ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ!!! …"

Για ενήλικες και παιδιά, κάθε Τετάρτη 18:00-20:00
 
ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!!
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου, στα τηλέφωνα 2310968531-2 ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. & This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Το αμφιθέατρο του Ολυμπιακού μουσείου

Back to top