ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ-PROTERGIA ΣΤΟΝ 13ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Χιλιάδες δρομείς κάθε ηλικίας βρέθηκαν την Κυριακή 1 Απριλίου στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη για να λάβουν μέρος στον ιστορικό 13ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
Στην εκκίνηση, όπως κάθε χρόνο, ήταν και η ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ'' την οποία οργανώνει το Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και το Πανελλήνιο Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα». Οι Ολυμπιονίκες Φωτεινή Βαβάτση, Πόπη Ουζούνη, Πόλυ Σαρέγκου, Χριστίνα Γιαζιτζίδου, Γιάννα Χατζηιωάννου, Όθων Μοσχίδης, Ανδρέας Κοσματόπουλος, Κλεάνθης Μπάργκας, Γιάννης Σιδηρόπουλος και πολλοί άλλοι αθλητές και πρωταθλητές, φίλοι και εθελοντές, αλλά και η Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου-Protergia, Κυριακή Ουδατζή έτρεξαν στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., κερδίζοντας το χειροκρότημα και το θαυμασμό των θεατών και στέλνοντας το μήνυμα της καθημερινής άθλησης, που δίνει χαρά και υγεία.

 

Το ραντεβού ανανεώνεται για το επόμενο πολιτιστικό & αθλητικό δρώμενο της Θεσσαλονίκης, το
1ο OLYMPIC DAY RUN

που διοργανώνεται στα πλαίσια του εορτασμού της
Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, στις 22 Ιουνίου 2018 και αναμένεται να εντάξει δυναμικά την Θεσσαλονίκη στον Παγκόσμιο Ολυμπιακό Χάρτη.

Το αμφιθέατρο του Ολυμπιακού μουσείου

Back to top