ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 6/10/2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Τα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια

«Μαγειρικής & Υγιεινής Διατροφής» και «Μικροί Εξερευνητές εν Δράσει»

Υποδέχονται Ξανά τους Μικρούς τους Φίλους Για Αξέχαστα Πρωινά του Σαββάτου

 

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, το Ολυμπιακό Μουσείο ανοίγει τις πύλες του για τα πιο δημιουργικά και διασκεδαστικά εργαστήρια της πόλης. Για 17η συνεχή χρονιά, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ολυμπιακού Μουσείου υποδέχεται κάθε Σάββατο τους μικρούς του φίλους ηλικίας 6-12 ετών… σε νέες απολαυστικές, γεμάτες κέφι και δημιουργία εκπαιδευτικές συναντήσεις! Διαδραστικά παιχνίδια και προγράμματα βιωματικής μάθησης, βοηθούν τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις ικανότητές τους, να μάθουν διασκεδάζοντας και να αναπτυχθούν ολόπλευρα.

Εργαστήριο «Μαγειρικής & Υγιεινής Διατροφής»

Για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, κάθε Σάββατο 10:00-12:00

Απολογισμός “Olympic Day Run” Greece 2021

                                                                                               ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 27/9/2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4οOLYMPIC DAY RUN GREECE”

odr.png

Olympic Day RunGreece 2021

Ο Μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου

ανύψωσε τη χώρα στον παγκόσμιο Ολυμπιακό χάρτη

στέλνοντας μήνυμα παγκόσμιας αλληλεγγύης, ενότητας και ελπίδας

 

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, η Θεσσαλονίκη βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου Ολυμπιακού και τουριστικού χάρτη με το Olympic Day RunGreece. Ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου της χώρας, διοργανώθηκε για 4η χρονιά υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για να τιμήσει τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, στέλνοντας μήνυμα παγκόσμιας αλληλεγγύης, ενότητας και ελπίδας.

Θέση εργασίας

Το Ολυμπιακό Μουσείο προσφέρει θέσεις ωρομίσθιας εργασίας σε “Εκπαιδευτές” για την εκπόνηση εκπαιδευτικών/αθλητικών προγραμμάτων.

Η απασχόληση αφορά σε πρωινές κυρίως ώρες (καθημερινές και σαββατοκύριακα κατά περίπτωση).

Απαραίτητα Προσόντα:

Πτυχίο Α.Ε.Ι. Παιδαγωγικής Σχολής/ Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Οργανωτική και επικοινωνιακή ικανότητα

Ευχέρεια στον προφορικό και γραπτό λόγο

Ικανότητα εργασίας σε περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς και δυνατότητα διαχείρισης πολλαπλών θεμάτων και καταστάσεων κρίσεων

Δυνατότητα συνεργασίας σε επίπεδο ομάδας

Ευελιξία, Προσαρμοστικότητα

Θα συνεκτιμηθούν τυχόν επιπλέον προσόντα, όπως μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην παιδαγωγική, προϋπηρεσία στην εκπαίδευση, κ.ά.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, ηλεκτρονικά, μέχρι την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή/και στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Με το πέρας της πρώτης αξιολόγησης των βιογραφικών σημειωμάτων, θα διεξαχθεί διαζώσης συνέντευξη με τους επιλεγέντες από την Επιτροπή Αξιολόγησης και στη συνέχεια εκπαιδευτικές συναντήσεις και σύντομη κατάρτιση, προκειμένου για την τελική επιλογή των συνεργατών.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ για την προάσπιση της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του covid-19, οι ξεναγοί στα μουσεία και οι εκπαιδευτές που συνοδεύουν ομάδες κοινού, οφείλουν να έχουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και είναι σε ισχύ μέχρι και 180 μέρες μετά από αυτόν.

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ THESSALONIKI CITY MARATHON

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 24/6/2021

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

THESSALONIKI CITY MARATHON

 

 Η Θεσσαλονίκη - μετά το μοναδικό στη χώρα Olympic Day Run - και πάλι πρωτοπορεί αποκτώντας τον δικό της Μαραθώνιο Πόλης! Και το όνομα αυτού.. “Thessaloniki City Marathon”,  ένας δρόμος σύμβολο για την ιστορική μας πόλη που αλλάζει τα δεδομένα στον πολιτιστικό και στον αθλητικό τουρισμό. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρωτοπόρος και υποστηρικτής των διεθνούς φήμης και εμβέλειας δράσεων υπέγραψε Σύμφωνο Συνεργασίας με το Ολυμπιακό Μουσείο για την συνδιοργάνωση του “Thessaloniki City Marathon”, με την επίσημη παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνας Μενδώνη και του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κου Σταύρου Καλαφάτη.

Το αμφιθέατρο του Ολυμπιακού μουσείου

Back to top