7 “OLYMPIC SUMMER CAMP”

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΦΙΛΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης  καλωσορίζει  για 7η χρονιά το “Olympic Summer Camp”!!

Μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, ετοιμαζόμαστε για την πιο συναρπαστική και εκπαιδευτική εμπειρία, μαζί με τους μικρούς μας φίλους. Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες του για το πιο διασκεδαστικό και επιμορφωτικό camp της πόλης! Ολυμπιακά αθλήματα, μουσειοπαιδαγωγικές δραστηριότητες, εργαστήριο μαγειρικής, Kids Olympics και πολλά ακόμη περιμένουν τα παιδιά, για να απογειώσουν το καλοκαίρι τους και να τα μυήσουν στις Ολυμπιακές αξίες και τα Ολυμπιακά ιδεώδη.

Το 7ο Olympic Summer Camp  υπόσχεται μοναδικές στιγμές χαράς, μάθησης, δημιουργίας και ψυχαγωγίας, με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά 6-12 ετών, το οποίο τα πραγματοποιηθεί την περίοδο 19-30 Ιουνίου, σε δύο αυτοτελείς εβδομαδιαίους κύκλους συναντήσεων. Οι εξειδικευμένοι παιδαγωγοί του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης υποδέχονται τα παιδιά, στους ειδικά διαμορφωμένους 3.500 τ.μ. χώρους του Μουσείου για να γνωρίσουν Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα, να μαγειρέψουν λαχταριστές και υγιεινές συνταγές, να λύσουν γρίφους, να δημιουργήσουν κατασκευές και να συμμετάσχουν στους δικούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δημιουργώντας τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις!!

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ έως 4/6
Α΄ κύκλος : 19 - 23 Ιουνίου
Β΄ κύκλος : 26 - 30 Ιουνίου
Ωράριο Καθημερινού Προγράμματος: 8:00-16:00
Προσέλευση παιδιών 7:30-8:00 / Αναχώρηση: 16:15
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται το δεκατιανό & το μεσημεριανό γεύμα των παιδιών.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Λάβετε θέσεις!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τ 2310-968531 | Ε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου

 

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών μας δράσεων το “ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο”, χορηγό του Εκπαιδευτικού Προγράμματος
''Υγιεινή Διατροφή'' και χορηγό του “Olympic Summer Camp”!

 

Ευχαριστούμε τον χορηγό του “Olympic Summer Camp” “ΧΟΥΤΟΣ CATERING”

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Το αμφιθέατρο του Ολυμπιακού μουσείου